Urban Arrow slot voor regentent

€ 41,31

Bescherm uw regenhuif van de Urban Arrow Family voor diefstal met dit slot.

Aantal
Direct leverbaar

 

Klantendienst snel bereikbaar via chat voor al uw vragen

 

Gratis verzending vanaf 150 EURO voor pakketzendingen

 

14 dagen bedenktijd en retour zonder vragen

  !! Opgelet !! Hoge bedragen bij online shopping kunnen geweigerd worden door uw bank.

Kies daarom voor 'Bankoverschrijving' zodat u foutloos uw bestelling kan plaatsen.

De regenhuif van de Urban Arrow Family is helaas gevoelig voor diefstal. De huif is makkelijk te demonteren; dieven hebben het er binnen enkele seconden af.

Met het regenhuifslot komt hier een einde aan. Het regenhuifslot wordt eenvoudig vastgezet in het frame van de bak. Door de diameter van het slot kan de regenhuif er niet meer zomaar worden afgehaald. De meegeleverde reflector kan in het slot worden geplaatst waardoor je nog steeds veilig de weg op kan.

Het regenhuifslot is, naast de verschillende modellen regenhuiven, ook te gebruiken in combinatie met de Urban Arrow Box Cover.

Het regenhuifslot wordt geleverd met een antidiefstalmoer, inclusief de dop voor dop- of ringsleutel. De antidiefstalmoer kan alleen losgedraaid worden met de bijgeleverde dopsleutel.

Wij werken met verschillende soorten antidiefstalmoeren om het risico op diefstal nog verder te verkleinen. Deze worden willekeuring bij het slot geleverd.

Eén slot is in principe voldoende om de regenhuif te beschermen tegen diefstal. Vanzelfsprekend geven twee sloten extra bescherming maar dit is niet noodzakelijk.

Het regenhuifslot bestaat uit:

Regenhuifslot (dop + expander)
Antidiefstalmoer
Dopsleutel voor antidiefstalmoer
Reflector
Torx sleutel (nodig vanaf 2022 modellen)


6095426852870

Specifieke referenties

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Urban Arrow regenhuif

De Urban Arrow regenhuif is de ideale accessoire voor bij de Urban Arrow Family elektrische bakfietsen om je spullen en kinderen droog te houden!

Prijs € 165,28

Urban Arrow regenhuif plus...

De nieuwe Urban Arrow regenhuif plus is transparanter, hoger, flexibeler en biedt extra bergzakken om uw fietsrit nog droger en aangenamer te maken voor uw kinderen

Prijs € 314,04