Winther Cargoo elektrische bakfiets

€ 4.256,19

Met een Winther Cargoo kunnen kinderen, goederen of andere vracht snel en gemakkelijk worden vervoerd. Het is Winther's meest flexibele model en kan tot 100 kg dragen.

Winther versnellingen
Aantal
Verwachte levertijd 4 weken

 

Klantendienst snel bereikbaar via chat voor al uw vragen

 

Gratis verzending vanaf 150 EURO voor pakketzendingen

 

14 dagen bedenktijd en retour zonder vragen

  !! Opgelet !! Hoge bedragen bij online shopping kunnen geweigerd worden door uw bank.

Kies daarom voor 'Bankoverschrijving' zodat u foutloos uw bestelling kan plaatsen.

WENDBAARHEID OP DRIE WIELEN
Een Winther Cargoo biedt een uitstekende wegligging en is gemakkelijk te manoeuvreren - ook wanneer u bochten moet maken terwijl u een bagage vervoert. Het stuursysteem is een balhoofdoplossing met stuurdemper voor een comfortabele, stabiele rit.


VEEL RUIMTE VOOR KINDEREN EN GOEDEREN
De ruime bak is 86 cm lang en 70 cm breed. Hij heeft een lagere voorkant, waardoor het gemakkelijker is om kinderen of zware voorwerpen van en naar het platform te tillen. De voorkant heeft een stijgbeugel waardoor kinderen gemakkelijk zelf aan boord kunnen klimmen. Naast de chauffeur kan een Winther Cargoo 100 kg vervoeren. Lees hier meer over de Cargoo voor goederenvervoer.


AANPASBARE STOELOPLOSSING EN KAPKEUZE
De stoelen in een Cargoo zijn veelzijdig. Geef op het moment van bestellen aan hoe u de stoeloplossing wilt. Het meest gebruikelijk is om twee stoelen aan de achterkant te plaatsen, maar u kunt er ook voor kiezen om met slechts één stoel te beginnen. Of kies een opvouwbare bank voor extra flexibiliteit wanneer u zowel kinderen als goederen moet vervoeren. De Cargoo biedt plaats aan in totaal vier kinderen. Als er maar twee aan de achterkant zitten, kunnen ze tot 135 cm meten. Het is ook mogelijk om uw baby (ën) mee te nemen - de Cargoo biedt plaats aan maximaal twee baby's in Weber-babyzitjes in het midden van de doos of gebruik de Maxi Cosi-adapter zodat u uw baby mee kunt nemen, of u nu met de fiets of auto gaat of buggy. Zie ‘accessoires’ voor meer Cargoo-zitoplossingen.


DUURZAME KWALITEIT
De cabine is gemaakt van slagvast, zeer duurzaam ABS-kunststof. Dit maakt het robuust, duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. De zijkanten van de doos zijn eenvoudig te decoreren met bijvoorbeeld uw eigen logo, persoonlijke stickers etc.
De bovenrand is verstevigd met een stalen buis en alle componenten zijn van hoge kwaliteit, dus hij is gemaakt om lang mee te gaan, of je de fiets nu voor persoonlijk of zakelijk gebruik gebruikt.


CARGOO WORDT INDIVIDUEEL GEMONTEERD MET E-MOTOR
En wordt geleverd met hydraulische schijfremmen op de voorwielen, anti-lek Schwalbe-banden.
Kies voor een Promovec naafmotor met SRAM X4 en 8 externe versnellingen. Wanneer je met een zware lading rijdt of ver moet gaan en vaak is een e-motor oplossing aan te raden.

Zitoplossingen, huif en andere zijn optioneel

Het frame is verkrijgbaar in zwart en de regentent is verkrijgbaar in zwart, rood of blauw.

Motor:
250W / 36V - Sterke achternaafmotor met planetaire overbrenging die zorgt voor krachtig en soepel rijden. Max. Hoogte 25 km / u (schakelt automatisch uit)

Accu:
Panasonic Li-ION Panasonic Li-ION 11 Ah - 396 wattuur

Bereik:
Geschat tot 45 km. Er zijn echter veel factoren die de actieradius van de fiets beïnvloeden, zoals de grootte van de accu, het laadproces, het terrein, het gebruikersgewicht en het rijpatroon.

Scherm:
Het display is gebruiksvriendelijk en gemakkelijk met de duim te bedienen. Het toont de batterijstatus en kan de snelheid controleren en het ook als dagteller gebruiken. Het motorvermogen wordt hier aangepast - kies tussen 4 niveaus, of zet het op ‘auto’ en gebruik het gaspedaal.

Uitrusting:
Externe 8 versnellingen

Technische data:
  • Vermogen: 250W / 36V
  • Max. Koppel: 48 Nm
  • Remsysteem: schijf 160 mm
  • Batterij: 11 Ah (396 Wh)
  • Verlichting: optioneel
  • Gewicht: 3,80 kg
  • Maximaal bereik: tot 45 km *



WBKFC

Datasheet

Vering
Neen
Aantal zitplaatsen
Option
Frame
Aluminium
Zonnescherm
Neen
Parkeerrem
Ja
Handrem
Ja
Bodem
PVC
Laadgewicht
100 kg
Opvouwbaar
Neen
Remmen voor
Schijfremmen
Slot
Neen
Versnellingen
8
Gewicht
38 kg
Regentent
Option
Electrisch
Ja
Actieradius
45 km

Specifieke referenties

Je bent misschien ook geïnteresseerd in