KidsCab Quadricycle cargo bakfiets met laadbak

€ 9.917,35

De KidsCab Quadricycle vertegenwoordigt een vernieuwende oplossing voor bedrijven die zich richten op emissievrije leveringen. Of het nu gaat om het bezorgen van pakketten, voedsel of andere zakelijke zendingen, al deze taken kunnen moeiteloos worden uitgevoerd met deze vierwielige transportbakfiets.

Aantal
Verwachte levertijd: 60 dagen

 

Klantendienst snel bereikbaar via chat voor al uw vragen

 

Gratis verzending vanaf 150 EURO voor pakketzendingen

 

14 dagen bedenktijd en retour zonder vragen

  !! Opgelet !! Hoge bedragen bij online shopping kunnen geweigerd worden door uw bank.

Kies daarom voor 'Bankoverschrijving' zodat u foutloos uw bestelling kan plaatsen.

De Quadricycle Cargo Bakfiets: Efficiënte Duurzaamheid voor Bedrijfsleveringen

In een tijdperk waar duurzaamheid en milieuvriendelijkheid steeds belangrijker worden, introduceert de Quadricycle Cargo Bakfiets een innovatieve oplossing voor bedrijven die streven naar emissievrije leveringen. Deze bakfiets combineert het beste van twee werelden: de wendbaarheid en flexibiliteit van een fiets, en de laadcapaciteit van een compacte vrachtwagen.

Met zijn vier wielen biedt de Quadricycle Cargo Bakfiets een uitstekende stabiliteit, zelfs bij zware ladingen. Het speciaal ontworpen frame zorgt voor een veilige en efficiënte vervoer van goederen, terwijl de elektrische ondersteuning het trappen vergemakkelijkt, waardoor de fietser moeiteloos grote afstanden kan afleggen.

De ruime laadbak aan de achterzijde van de fiets is aanpasbaar aan verschillende behoeften. Of het nu gaat om pakketbezorging, voedselbezorging of andere zakelijke leveringen, de bak kan worden geconfigureerd om te voldoen aan de specifieke eisen van uw bedrijf. Dankzij het slimme ontwerp kunnen bedrijven hun ecologische voetafdruk verminderen zonder concessies te doen aan efficiëntie.

De Quadricycle Cargo Bakfiets is niet alleen milieuvriendelijk, maar biedt ook praktische voordelen voor stadsverkeer. Het vermijden van files, het gemakkelijk vinden van parkeerplaatsen en het voldoen aan emissievrije zones maken deze bakfiets een ideale keuze voor bedrijven die in stedelijke gebieden opereren.

Kortom, de Quadricycle Cargo Bakfiets is de ideale partner voor bedrijven die streven naar duurzame leveringsoplossingen. Door de combinatie van innovatief design en milieuvriendelijke mobiliteit stelt deze bakfiets bedrijven in staat om op een efficiënte en groene manier aan de groeiende vraag naar bezorgdiensten te voldoen.

Met de KidsCab Quadricycle is het mogelijk om gemiddeld 60 kilometer elektrisch ondersteund te fietsen (afhankelijk van gewicht en omgeving). Het kleurendisplay biedt de fietser altijd de juiste informatie, zoals snelheid, accugegevens, afstanden, enzovoort. Voor het stuur is een dashboard geïntegreerd waar werkmateriaal op geplaatst kan worden. Dankzij het lage frame (30 cm) is het eenvoudig om op en af te stappen, terwijl het zadel en stuur in hoogte verstelbaar zijn. De verlichting en richtingaanwijzers zijn naadloos geïntegreerd en aangesloten op de accu. De vier robuuste banden zorgen voor een hoog rijcomfort.

De grote voorruit is vervaardigd uit transparant PETEF en biedt een uitstekend zicht. Bovendien is het dak voorzien van extra zonbescherming.

Specificaties:


Frame: aluminium
Plaatwerk: aluminium met patroon 1.5 mm
Box: duurzaam koolstofstaal 1.0 mm
Afmetingen: 2730 x 1000 x 1800 mm
Afmetingen Box: 1300 x 1000 x 1500 mm
Hoogte van grond: 30 cm
Compartiment indeling: vrij te kiezen (standaard met 3 leggers)
Laadgewicht: 250 kg
Windscherm + dak: PETEF transparant / dak met zonbescherming
Motor : 36V - 350W (uitbreiding nodig)
Accu: 32 AH
Banden: 20 inch x 3.0
Remmen: hydraulische schijfremmen met parkeerfunctie
Hellingsgraad: tot 11graden
Actieradius: +- 60 km
Sneldheid: 25 km
Lader: 2A
Display: LCD kleurendisplay
Opties: koelbox
Toeter: ja
Stuur in hoogte verstelbaar: ja
Zadel in hoogte verstelbaar: ja
Verlichting: geintegreerd op accu
Richtingaanwijzers: voor en achter
Versnellingen: 7 speed





KDSCQCMB23

Specifieke referenties