• In prijs verlaagd

KidsCab Urban Family bakfiets

€ 4.049,58
€ 3.749,58 € 300,00 korting

De KidsCab Urban Family elektrische bakfiets voorzien van een flexible bak. Gebruik deze bakfiets als een tweewiel cargo bike of een bakfiets voor 2 kinderen. De krachtige Bafang motor en hydraulische schijfremmen maken van deze bakfiets een echte autovervanger.

Aantal
Direct leverbaar

 

Klantendienst snel bereikbaar via chat voor al uw vragen

 

Gratis verzending vanaf 150 EURO voor pakketzendingen

 

14 dagen bedenktijd en retour zonder vragen

  !! Opgelet !! Hoge bedragen bij online shopping kunnen geweigerd worden door uw bank.

Kies daarom voor 'Bankoverschrijving' zodat u foutloos uw bestelling kan plaatsen.

De KidsCab Urban Family is een twee wiel bakfiets voorzien van een krachtige motor en een heel soepele rijervaring heeft. Het is een ongecompliceerde, krachtige high-end bakfiets goed voor dagelijks gebruik en het vervoeren van 1 of twee kinderen. De KidsCab Urban Family bakfiets kan ook omgebouwd worden naar een cargo bakfiets om goederen te vervoeren. Deze cargo bike bakfiets is heel wendbaar smal, met een bak breedte van max 61 cm. De Max-Drive Bafang-middenmotor heeft een koppel van 80Nm en voorzien van twee trapsensoren zodat je altijd de juiste trapondersteuning krijgen. Met de 14.5 Ah accu kun je gemiddeld tot 80-90 km afstanden mee afleggen. De batterij heeft ook een USB-uitgang voor het opladen van een mobiele telefoon enz. Onderweg!
In de bak kun je tot 100 kg gewicht plaatsen. De KidsCab Urban Family cargo bike heen een wandelfunctie om je extra hulp te bieden voor de elektrische bakfiets op een helling omhoog te duwen. Zowel vooraan als achteraan zijn hydraulische schijfremmen aanwezig, waardoor je remafstand altijd optimaal blijft in alle weersomstandigheden.ng van de bestuurder.
In de bak kunnen 2 kinderen zitten, voorzien van 3-punt veiligheidsgordels. Het zitbankje bestaat uit een dik kussen, die gemakkelijk te vewijderen is om bijvoorbeel goederen mee te nemen of een maxi cosi in te plaatsen. Bij de KidsCab Urban Family wordt de huif standaard meegeleverd. De banden zijn anti-lek banden van breed formaat voor extra comfort.



TECHNISCHE GEGEVENS:

Aantal zitplaatsen: 2 kinderen
Huif: inclusief
Frame: aluminium
Velg achter: 26 "
Velgen voorkant: 20 "
Schakelen: Shimano 8 versnellingen
Remmen voor + achter: hydraulische Tektro schijfrem
Banden: Schwalbe, met reflectorstrips
Batterij: 36V, 14,5 Ah lithium-ion (Samsung)
Motor: Bafang Max-Drive
Koppel: 80 Nm
Verlichting: aangesloten op accu
Afmetingen fiets: 240 cm x 61 cm
Afmetingen bak: 81 cm x 60 cm
Gewicht fiets: 45 kg
Laadgewicht bak: 100 kg
Totale laadgewicht: 180 kg
Slot: optioneel

KDSCURF

Specifieke referenties